Ετικέτες

Astrology (8) Beauty (17) Books (5) Fashion (3) Fitness (21) Psychology (7) Relationships (26)

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

The Secret

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

Το μυστικό του πλουτισμού...

Για να προσελκύσετε χρήματα, εστιάστε στον πλούτο. Είναι αδύνατο να φέρετε περισσότερα χρήματα στη ζωή σας εστιάζοντας στην έλλειψή τους.
Θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας και να προσποιηθείτε ότι έχετε ήδη αποκτήσει τα χρήματα που θέλετε. Παίξτε τους πλούσιους και θα νιώσετε καλύτερα σε σχέση με τα χρήματα. Καθώς εσείς θα νιώθετε καλύτερα, εκείνα θα εμφανίζονται με ολοένα μεγαλύτερη συχνότητα στη ζωή σας.
Τα συναισθήματα επιτυχίας είναι ο ταχύτερος δρόμος για την απόκτηση χρημάτων.
Βάλτε το σκοπό να κοιτάζετε αυτά που επιθυμείτε και να λέτε: "Έχω τη δυνατότητα να το αποκτήσω. Μπορώ να το αγοράσω." Έτσι, θα μετατοπίσετε τον τρόπο σκέψης σας και θα νιώσετε καλύτερα ως προς το θέμα των χρημάτων.
Δώστε χρήματα για να τα φέρετε πολλάπλασιασμένα στη ζωή σας. Όταν είστε γενναιόδωροι με τα χρήματά σας και αισθάνεστε όμορφα να τα μοιράζεστε, ουσιαστικά λέτε: "Τα χρήματα μου περισσεύουν."
Απεικονίστε νοερά επιταγές στο γραμματοκιβώτιό σας.
Ρυθμίστε τη ζυγαριά των σκέψεών σας ώστε να γέρνει προς τον πλούτο. Σκεφτείτε τον πλούτο.

Το μυστικό των σχέσεων...

Όταν επιχειρείτε να προσελκύσετε μία σχέση σιγουρευτείτε ότι οι σκέψεις, οι πράξεις σας και το περιβάλλον σας δεν αντιφάσκουν με τις επιθυμίες σας.
Η δουλειά σας είναι ο εαυτό σας. Αν δεν νιώσετε πρώτα εσείς γεμάτοι, δεν έχετε τίποτα να δώσετε σε κανέναν.
Δείξτε στον εαυτό σας αγάπη και σεβασμό, και θα προσελκύσετε κοντά σας ανθρώπους που θα σαε δείχνουν αγάπη και σεβασμό.
Όταν νιώθετε άσχημα για τον εαυτό σας, εμποδίζετε την αγάπη και προσελκύετε στο πολλαπλάσιο ανθρώπους και καταστάσεις που θα συνεχίσουν να σας κάνουν να νιώθετε άσχημα για τον εαυτό σας.
Εστιάστε στα προτερήματά σας και ο νόμος της έλξης θα σας τα φανερώσει επαυξημένα.
Για να κάνετε τις σχέσεις σας λειτουργικές, εστιάστε σε αυτά που εκτιμάτε στους άλλους, όχι στα παράπονα που έχετε απ' αυτούς. Αν επικεντρωθείτε στα προτερήματά τους, αυτά θα σας επιστραφούν πολλαπλασιασμένα.

Το μυστικό της υγείας...

Η επίδραση των ψευδοφαρμάκων είναι ένα παράδειγμα της εφαρμογής του νόμου της έλξης. Όταν ο ασθενής πιστεύει πραγματικά ότι το ψευδοφάρμακο θα τον θεραπεύσει, αποκτά αυτό που πιστεύει και θεραπεύεται.
Η επικέντρωση στην τέλεια υγεία, είναι κάτι που όλοι μπορούμε να κάνουμε, ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω μας.
Το γέλιο ελκύει τη χαρά, απελευθερώνει τον αρνητισμό και οδηγεί σε θαυματουργές ιάσεις.
Η ασθένεια φυλακίζεται στο σ΄ψμα μέσψ της σκέψης, της παρατήρησης των συμπτωμάτων της, της προσοχής που δίνουμε σ' αυτή. Αν δεν αισθάνεστε ιδιαίτερα καλά, μη μιλάτε γι' αυτό- εκτός κι αν θέλετε να αισθανθείτε χειρότερα. Αν ακούτε ανθρώπους να μιλούν για την αρρώστεια τους, με αυτή σας την πράξη ενισχύετε την ασθένειά τους, προσθέτοντάς της ενέργεια. Γυρίστε τη συζήτηση σε ευχάριστα θέματα, και στείλτε με τη σκέψη σας τη θετική σας ενέργεια, εστιάζοντας δυναμικά στη θεραπεία αυτών των ανθρώπων.
Οι αντιλήψεις για τα γηρατειά είναι κατασκεύασμα του μυαλού μας. Διώξτε λοιπόν αυτές τις σκέψεις από τη συνείδησή σας. Εστιάστε στην υγεία και στην αιώνια νεότητα.
Πάψτε να δίνετε προσοχή στα μηνύματα της κοινωνίας για την ασθένεια και τα γηρατειά. Τα αρνητικά μηνύματα δε σας ωφελούν.

Το μυστικό του κόσμου...

Προσελκύετε αυτό το οποίο αντιμάχεστε, γιατί εξαιτίας της συναισθηματικής σας φόρτισης, εστιάζετε δυναμικά πάνω του. Αν θέλετε να συμβάλλετε στην όποια αλλαγή, στραφείτε μέσα σας και εκπέμψτε ένα νέο σήμα μέσω των σκέψεων και των συναισθημάτων σας.
Δε μπορείτε να βοηθήσετε την ανθρωπότητα επικεντρώνοντας την προσοχή σας στα αρνητικά στοιχεία. Εστιάζοντας στα παγκόσμια αρνητικά γεγονότα, όχι μόνο τους προσθέτετε ενέργεια αλλά φέρνετε και περισσότερα αρνητικά δεδομένα στη δική σας ζωή.
Αντί να εστιάζετε στα παγκόσμια προβλήματα, επικεντρώστε την προσοχή σας και την ενέργειά σας στην εμπιστοσύνη, την αγάπη, την αφθονία, την εκπαίδευση και την ειρήνη.
Δε θα αντιμετωπίσουμε ποτέ έλλειψη αγαθών, διότι υπάρχουν υπεραρκετά για όλους. Η ζωή είναι προορισμένη για να είναι ζωή αφθονίας.
Έχετε την ικανότητα να αντλήσετε από το απεριόριστο απόθεμα του Σύμπαντος μέσω των σκέψεών σας και των συναισθημάτων σας και να μετατρέψετε αυτά τα αγαθά σε βίωμά σας.
Ευλογήστε τα πάντα στον κόσμο. Με την ευλογία, θα εξανεμίσετε τον αρνητισμό και τη διχόνοια και θα συντονιστείτε στην υψηλότερη συχνότητα της αγάπης.

Το μυστικό του εαυτού σας...

Τα πάντα είναι ενέργεια. Είστε ένας ενεργειακός μαγνήτης, άρα διά του ηλεκτρισμού ενεργοποιείτε τα πάντα προς εσάς και ενεργοποιείτε τον εαυτό σας προς οτιδήποτε επιθυμείτε.
Είστε ένα πνευματικό ον. Είστε ενέργεια και η ενέργεια δε μπορεί να δημιουργηθεί ή να καταστραφεί- μόνο να αλλάξει μορφή.
Άρα, η πραγματική σας ουσία υπήρχε πάντα και θα υπάρχει πάντα.
Το Σύμπαν γεννάται από τη σκέψη. Εϊμαστε οι δημιουργοί, όχι μόνο του πεπρωμένου μας αλλά και του Σύμπαντος.
Ένα απεριόριστο απόθεμα ιδεών βρίσκεται στη διάθεσή σας. Όλη η γνώση, οι ανακαλύψεις και οι εφευρέσεις ενυπάρχουν ως πιθανότητες στο Συμπαντικό Νου, περιμένοντας τον ανθρώπινο νου να τις αντλήσει. Κρατάτε τα πάντα στη συνείδησή σας.
Είμαστε όλοι συνδεδεμένοι και είμαστε όλοι Ένα.
Απελευθερωθείτε από τις δυσκολίες του παρελθόντος σας, τους πολιτισμικούς κώδικες και τις κοινωνικές πεποιθήσεις. Εσείς και μόνο εσείς μπορείτε να δημιουργήσετε μια ζωή αντάξιά σας.
Ένα τέχνασμα για να μορφοποιήσετε γρηγορότερα τις επιθυμίες σας είναι να δείτε αυτό που θέλετε ως αδιαμφισβήτητο γεγονός.
Η δύναμή σας βρίσκεται στις σκέψεις σας, φροντίστε λοιπόν να έχετε συναίσθηση των σκέψεών σας: Θυμηθείτε να θυμάστε.

Το μυστικό της Ζωής...

Είστε ελεύθεροι να γεμίοσετε το βιβλίο της ζωής σας με ό,τι θέλετε.
Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να νιώσετε καλά τώρα.
Όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε την εσώτερη δύναμή σας, τόσο περισσότερη δύναμη θα συγκεντρώνετε!
Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αγκαλιάσετε το μεγαλείο του εαυτού σας!
Ζούμε σε μια ένδοξη εποχή. Καθώς απελευθερωνόμαστε από τις περιοριστικές σκέψεις, θα αρχίσουμε να αντιλαμβανόμαστε και να βιώνουμε το πραγματικό μεγαλείο της ανθρωπότητας, σε κάθε τομέα της δημιουργίας.
Κάντε αυτό που αγαπάτε. Αν δεν ξέρετε τι σας δίνει χαρά, αναρωτηθείτε: "Πού είναι η χαρά μου;" Καθώς αφοσιώνεστε στην αναζήτηση της, ποταμοί ολόκληροι χαράς θα σας κατακλύσουν, ακριβώς επειδή εσείς οι ίδιοι θα την ακτινοβολείτε.
Τλωρα που η γνώση του Μυστικού έγινε κτήμα σας, το πώς θα τη χρησιμοποιείσετε είναι δικό σας θέμα. Ό,τι κι αν διαλέξετε είναι σωστό. Η δύναμη είναι όλη δική σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: