Ετικέτες

Astrology (8) Beauty (17) Books (5) Fashion (3) Fitness (21) Psychology (7) Relationships (26)

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

The Secret

by Rhonda Byrna

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

Το μυστικό αποκαλύπτεται...

Το μεγάλο μυστικό της ζωής είναι ο νόμος της έλξης.
Ο νόμος της έλξης ορίζει ότι τα όμοια έλκονται άρα όταν κάνετε μία σκέψη, προσελκύετε ταύτόχρονα κι άλλες όμοιές της.
Οι σκέψεις είναι μαγνητικές και οι σκέψεις έχουν η καθεμιά τη δική της συχνότητα. Καθώς τις πραγματοποιείτε, οι σκέψεις σας εκπέμπονται στο σύμπαν και προσελκύουν διά του μαγνητισμού όλα όσα βρίσκονται στην ίδια συχνότητα. Ό, τι εκπέμπεται επιστρέφει στην πηγή του, δηλαδή σε εσάς.
Σκεφτείτε τον εαυτό σας σαν ανθρώπινο αναμεταδότη ο οποίος εκπέμπει με τη σκέψη του σε μια σθγκεκριμένη συχνότητα. Αν επιθυμείτε να αλλάξετε κάτι στη ζωή σας, αλλάξτε συχνότητα αλλάζοντας τις σκέψεις σας.
Οι τωρινές σκέψεις σας δημιουργούν τη μελλοντική σας ζωή. Ό,τι σκέφτεστε πιο έντονα, αυτό στο οποίο εστιάζετε περισσότερο, αυτό θα υλοποιηθεί με τη μορφή της ζωής σας.
Οι σκέψεις σας γίνονται αντικείμενα.

Το μυστικό απλοποιείται...

Ο νόμος της έλξης είναι ένας φυσικός νόμος. Είναι τόσο αμερόληπτος όσο και ο νόμος της βαρύτητας.
Τίποτα δε μπορεί να παρεισφορήσει στα βιώματά σας αν δεν το καλέσετε μέσω επίμονων σκέψεων.
Για να μάθετε τι σκέφτεστε, αναρωτηθείται πώς αισθάνεστε. Τα συναισθήματα είναι πολύτιμα εργαλεία που μας ενημερώνουν άμεσα για το τι σκεφτόμαστε.
Είναι αδύνατο να αισθάνεστε άσχημα και παράλληλα να κάνετε καλές σκέψεις.
Οι σκέψεις σας καθορίζουν τη συχνότητα σας και τα συναισθήματά σας, σας ειδοποιούν άμεσα για τη συχνότητα στην οποία βρίσκεστε. Όταν νιώθετε άσχημα, βρίσκεστε στη συχνότητα που προσελκύει περισσότερα δεινά. Όταν νιώθετε καλά, προσελκύετε δυναμικά περισσότερα αγαθά.
Μετατροπείς του Μυστικού, όπως οι ευχάριστες αναμνήσεις, η φύση ή η αγαπημένη σας μουσική, μπορούν να αλλάξουν τη διάθεσή σας και να αλλάξουν αυτοστιγμεί τη συχνότητα σας.
Το αίσθημα της αγάπης είναι η υψηλότερη συχνότητα στην οποία μπορείτε να εκπέμψετε. Όσο περισσότερη αγάπη νιώθετε και εκπέμπετε, τόσο μεγαλύτερη δύναμη συγκεντρώνετε.

Πώς να εφαρμόσετε το μυστικό...

Όπως το Τζίνι του Αλαντίν, έτσι και ο νόμος της έλξης εκτελεί την κάθε διαταγή σας.
Η δημιουργική διαδικασία σας βοηθά να δημιουργήσετε αυτό που θέλετε με τρία απλά βήματα: ζητήστε, πιστέψτε, αποκτήστε.
Το να ζητήσετε από το Σύμπαν αυτό που θέλετε σας δίνει τη θαυμάσια ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι θέλετε. Κάνοντάς το, το έχετε ήδη ζητήσει.
Το να πιστέψετε προϋποθετει να ενεργείτε, να μιλάτε και να σκέφτεστε σαν να το έχετε ήδη αποκτήσει αυτό που ζητήσατε. Όταν εκπέμπετε στη συχνότητα της απόκτησης, ο νόμος της έλξης κινεί ανθρώπους, γεγονότα και καταστάσεις έτσι ώστε εσείς να το αποκτήσετε.
Το να αποκτήσετε, προϋποθέτει να νιώθετε όπως θα νιώσετε όταν πραγματοποιηθεί η επιθυμία σας. Το να αισθάνεστε καλά τώρα σας βάζει στη συχνότητα αυτού που επιθυμείτε.
Για να χάσετε βάρος μην εστιάζετε στην επιθυμία σας για απώλεια βάρους. Αντίθετα, εστιάστε στο ιδανικό βάρος σας. Νιώστε την αίσθηση του ιδανικού βάρους σας και θα το προσελκύσετε.
Το Σύμπαν δε χρειάζεται χρόνο για να υλοποιήσει αυτό που θέλετε. Εϊναι εξίσου εύκολο να υλοποιήσει ένα δολάριο και ένα εκατομμύριο δολάρια.
Το να αρχίσετε με κάτι μικρό όπως ένα φλιτζάνι καφέ ή μια θέση στάθμευσης, είναι ένας εύκολος τρόπος για να βιώσετε το νόμο της έλξης επί τω έργω. Βάλτε σκοπό να προσελκύσετε δυναμικά κάτι μικρό. Βιώνοντας τη δύναμη της έλξης που κρύβετε μέσα σας, θα προχωρήσετε στη δημιουργία πολύ μεγαλύτερων πραγμάτων.
Δημιουργείστε από πριν τη μέρα σας, δημιουργήστε την σκεπτόμενοι πως θέλετε να εξελιχθεί- έτσι θα δημιουργήσετε σκόπιμα και συνειδητά ολόκληρη τη ζωή σας.

Δυναμικές διαδικασίες...

Η προσδοκία ασκεί πανίσχυρη έλξη. Αρχίστε να προσδοκάτε αυτά που θέλετε και πάψτε να προσδοκάτε όσα δε θέλετε.
Η ευγνωμοσύνη είναι ένα πανίσχυρο μέσο για να μετατοπίσετε την ενέργειά σας και να φέρετε στη ζωή σας αυτά που επιθυμείτε. Να είστε ευγνώμονες για όσα ήδη έχετε και θα προσελκύσετε πολλά περισσότερα.
Όταν εκφράζετε προκαταβολικά την ευγνωμοσύνη σας, ενδυναμώνετε τις επιθυμίες σας κι εκπέμπετε στο Σύμπαν ένα πολύ ισχυρότερο σήμα.
Η νοερή απεικόνιση είναι η διαδικασία της δημιουργίας εικόνων στο μυαλό σας. Μέσα από τις εικόνες απολαμβάνετε αυτά που επιθυμείτε. Όταν οπτικοποιείτε κάτι, ενεργοποιείτε τις ισχυρές σκέψεις και το συναίσθημα ότι το έχετε ήδη αποκτήσει. Ο νόμος της έλξης σας επιστρέφει αυτές τις εικόνες ως πραγματικότητα, έτσι ακριβώς όπως τις είχατε οραματιστεί.
Η εφαρμογή του νόμου της έλξης είναι το πλεονέκτημά σας- κάντε το καθημερινή συνήθεια.
Κάθε βράδυ προτού πάτε για ύπνο, αναλογιστείτε ξανά τα γεγονότα της ημέρας. Όποια γεγονότα ή καταστάσεις δεν εξελίχθηκαν όπως θα θέλατε, ξαναπλάστε τα στο μυαλό σας με την ιδανική τους μορφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: